logofoto

  Berkenpad  

      Horses & More  

Coaching & healing

Intuïtieve Coaching (met paarden)

Heb je behoefte aan een luisterend oor, een klankbord, een gedreven collega die je helpt in jouw proces van bewustwording?

Een intuïtieve coach gaat met je aan de slag met helende en verbindende technieken die je in voeling brengen met het dragende veld van alles-mag-er-zijn. Je leert je pijnlijke stukken te erkennen, te door-voelen en te helen.

Ieder mens, dier of levend organisme heeft een eigen elektromagnetisch veld rondom zich. Intuïtief waarnemen gebeurt via dit elektromagnetische veld. Wanneer je dit veld afstemt op de natuur rondom je die in balans is, helpt dit ook jou om in balans te komen. Voor een intuïtieve coaching gaan we dan ook liefst te werk in de natuur. Voor wie wil ook in samenwerking met de honden en paarden.

Een coachingsessie duurt meestal anderhalf uur. Prijs: €75. Je kan een afspraak boeken via email naar info@berkenpad.be of telefonisch op het nummer 0473 71 35 10.

Reiki

'Reiki' betekent 'universele levensenergie': de energie waaruit alles is opgebouwd. Deze energie wordt in het Usui Systeem van Reiki Healing gebruikt door zachte aanraking ten behoeve van healing.

Tijdens een Reiki behandeling lig je op een massagetafel, je hoeft je niet te ontkleden. De gever stelt zich open als kanaal om de Reiki energie te mogen ontvangen en geeft deze door aan jou, door zachtjes haar handen via aangeleerde posities op je lichaam te leggen. De energie stroomt vanzelf naar de plekken waar ze nodig is. Dit kan je vergelijken met water, dat steeds naar het laagste punt stroomt om dit op te vullen. De Reiki energie helpt het lichaam zichzelf te helen. Ze werkt zowel op het fysieke, emotionele als spirituele lichaam. Zij nodigt op alle tereinen uit tot diepgaande heling en groei.

Als het weer het toelaat, is het ook mogelijk om een Reiki sessie in de open natuur te doen. Een zalige ervaring waarin je je nog meer verbonden voelt met de rust om je heen.

Een Reiki sessie duurt gemiddeld 45 à 60 minuten. Voor de eerste keer tel je best 90 minuten, omdat we beginnen met een intakegesprek.De kostprijs bedraagt €50 per behandeling. Je kan een afspraak boeken via email naar info@berkenpad.be of telefonisch op het nummer 0473 71 35 10.