logofoto

Berkenpad

  Magische stilteplek  

Individuele Heling-sessies

Reiki

'Reiki' betekent 'universele levensenergie': de energie waaruit alles is opgebouwd. Deze energie wordt in het Usui Systeem van Reiki Healing gebruikt door zachte aanraking ten behoeve van healing.

Tijdens een Reiki behandeling lig je op een massagetafel, je hoeft je niet te ontkleden. De gever stelt zich open als kanaal om de Reiki energie te mogen ontvangen en geeft deze door aan jou, door zachtjes haar handen via aangeleerde posities op je lichaam te leggen. De energie stroomt vanzelf naar de plekken waar ze nodig is. Dit kan je vergelijken met water, dat steeds naar het laagste punt stroomt om dit op te vullen. De Reiki energie helpt het lichaam zichzelf te helen. Ze werkt zowel op het fysieke, emotionele als spirituele lichaam. Zij nodigt op alle tereinen uit tot diepgaande heling en groei.

Als het weer het toelaat, is het ook mogelijk om een Reiki sessie in de open natuur te doen. Een zalige ervaring waarin je je nog meer verbonden voelt met de rust om je heen.

Een Reiki sessie duurt gemiddeld 45 à 60 minuten. Voor de eerste keer tel je best 90 minuten, omdat we beginnen met een intakegesprek. De kostprijs bedraagt €60 per behandeling. Je kan een afspraak boeken via email naar info@berkenpad.be of telefonisch op het nummer 0473 71 35 10.